Pregnaguard®

Étrend-kiegészítő

A baba egészséges világrajöveteléhez és későbbi egészségéhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitele. Az anyukáknak már a terhesség alatt is biztosítaniuk kell a magzat optimális fejlődéséhez és saját egészségük megőrzéséhez szükséges elemeket.

A termékeket keresse a patikákban!

Biztosíthatja a magzat optimális fejlődéséhez és a kismama egészségének megőrzéséhez szükséges elemeket a terhesség teljes ideje alatt.
Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A PREGNAGUARD® egyedülálló módon tartalmazza a vitaminok (B6-vitamin, B12-vitamin, D-vitamin, E-vitamin), az ásványi anyag (vas), valamint a halolaj (gazdag DHA és EPA zsírsavakban) kombinációját.

A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Az omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek, melyeket csak megfelelő étrenddel juttathatunk a szervezetbe. Terhes nők számára a megfelelő omega-3 zsírsavak bevitelének egyik módja az étrend-kiegészítők fogyasztása.

A terhesség során előfordulhat, hogy a szervezet nem kap elég vasat, és pótolni kell. A dokozahexaénsav (DHA) többszörösen telítetlen, hosszú láncú omega-3 zsírsav, amely fontos szerepet játszik a retina és a központi idegrendszer felépítésében, fejlődésében és működésében.

Az anyai DHA-bevitel hozzájárul a magzat agyának és szemeinek normális fejlődéséhez.

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.

Adagolás: Napi egy kapszula

Hatóanyag neve 1 kapszula Felnőttek napi beviteli
referenciaértéke %-ban (NRV)*
Halolaj (10% EPA / 50% DHA, EE)** 400 mg **
Vas 26 mg 185%
E-vitamin 12 mg 100%
B6-vitamin 1.9 mg 135%
Folsav 400 µg 200%
Jód 200 µg 133%
D-vitamin 5 µg 100%
B12-vitamin 2.6 µg 103%
* Az európai uniós irányelveknek megfelelően.
** Táplálkozási referenciaérték nincs meghatározva az EU-ban.

Kapcsolat: